035 - 204 88 02

Opslagruimte Amsterdam nodig?

Miniopslag in Amsterdam

Ruimtegebrek is een probleem waarmee zowel particulieren als bedrijven worden geconfronteerd. Bent u op zoek naar een miniopslag in Amsterdam? Dan bieden wij u de ideale oplossing. In Amsterdam bieden wij de gelegenheid om op basis van een tijdelijke huur een unit te gebruiken voor de miniopslag van uiteenlopende goederen. Onze opslagunits variëren in grootte, zodat er altijd opslagruimte op maat beschikbaar is. U huurt de miniopslag voor een bepaalde tijd, dus nooit langer dan nodig. Wat kunt u bij ons in Amsterdam opslaan? Inboedel, tuinmeubels, archief, noem maar op.

Onze opslagruimte in Amsterdam is goed bereikbaar en 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd door middel van cameratoezicht en een alarmsysteem.

Voordelige miniopslag huren

Bij ons in Amsterdam geniet u van zeer lage tarieven voor miniopslag. Wij bieden de goedkoopste miniopslag in heel Nederland! Bij ons kunt u al een opslagunit huren vanaf €1,40 per week. Wilt u meteen miniopslag huren in Amsterdam, of heeft u vragen over onze diensten? Kom gerust eens kijken bij de miniopslag in Amsterdam, of bel ons op 035 - 204 88 02.

Weet u niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring in opslagunits. Geef het aantal objecten, bijvoorbeeld tafels en stoelen, op dat u wilt opslaan. Vervolgens geven wij u advies over een passende ruimte voor miniopslag.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Amsterdam.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging