035 - 204 88 02

Opslagruimte Amsterdam nodig?

Opslagruimte in Badhoevedorp

Als u woont in Badhoevedorp of omgeving en u op zoek bent naar opslagruimte, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat ruimtegebrek een veelvoorkomend probleem is, zowel voor zakelijke als particuliere klanten, en bieden dan ook voor iedereen een oplossing op maat. Of u nu veel en grote spullen wilt opslaan, of juiste kleine en belangrijke items; bij ons vindt u de juiste opslagruimte. Bovendien zijn wij de goedkoopste in de regio Badhoevedorp!

Opslagruimte op maat

Ook wanneer u in Badhoevedorp op zoek bent naar opslagruimte voor weinig of alleen kleine spullen, bent u het beste uit met een opslagunit. Speciaal hiervoor kunt u bij ons terecht voor het huren van miniopslag! Onze miniopslag varieert in grootte, zodat er altijd opslagruimte op maat beschikbaar is. Net zoals alle andere vormen van opslag die wij bieden, is de miniopslag 24 uur per dag beveiligd door alarmsystemen en cameratoezicht.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Amsterdam.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging