035 - 204 88 02

Opslagruimte Amsterdam nodig?

Archiefopslag in Amsterdam

Al vanaf €1,40 per week heeft u bij ons de mogelijkheid om archiefopslag te huren. Beschikt uw bedrijf in Amsterdam over documenten waar u geen ruimte voor heeft? Dan biedt archiefopslag de oplossing. In zeer veilige, droge, schone en verwarmde ruimtes bieden wij opslag aan voor uw belangrijke papieren. Heeft u een bedrijf in Amsterdam of omgeving Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het huren van een opslagruimte in Amsterdam. Maar ook als particulier kunt u uw administratie veilig en goed geordend bij ons opslaan! Elke opslagunit beschikt over een eigen unitbeveiliging, uniek in Nederland. Via ons efficiënte systeem voor archiefbeheer is de locatie van uw archiefdoos of ordner snel te achterhalen. Kies daarom voor archiefopslag in Amsterdam!

Direct archiefopslag in Amsterdam nodig?

Onze klanten kunnen genieten van veel voordelen. Heeft u bijvoorbeeld geen vervoer tot uw beschikking tijdens de verhuizing? Huur dan archiefopslag in Amsterdam, want dan kunt u gratis gebruikmaken van een verhuisbus of aanhangwagen van ons (vraag naar de voorwaarden). Bel voor contact naar het 035 - 204 88 02 of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in. Heeft u het contactformulier volledig ingevuld? Dan hoort u zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Amsterdam.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging