035 - 204 88 02

Opslagruimte Amsterdam nodig?

Opslagruimte in Diemen

Woont u in Diemen of in de omgeving van Diemen en bent u op zoek naar een plek waar u uw spullen droog en veilig kunt opslaan? Wij bieden u de beste opslagruimte in Diemen en omgeving. Of u nu een opslagruimte nodig heeft voor uw meubelen tijdens bijvoorbeeld een verhuizing, of voor de kerstspullen die u het hele jaar door in de weg staan; u vindt bij ons altijd een geschikte opslagunit. Bovendien werken wij met de laagste prijsgarantie, wat inhoudt dat de opslagruimte die u bij ons huurt, ook nog eens de goedkoopste is in de omgeving van Diemen! Vanaf €1,40 per week huurt u al opslagunit. Het is al mogelijk om vanaf één week te huren!

Particuliere en zakelijke opslagruimte

In Diemen bieden wij zowel particulieren als zakelijke klanten de mogelijkheid om opslagruimte te huren. Want ook ondernemers hebben soms belang bij een veilige opslagruimte voor bijvoorbeeld uw archief. Documenten en andere belangrijke stukken worden bij ons altijd veilig opgeslagen! Bent u dus in Diemen of omgeving op zoek naar de juiste opslagruimte? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Amsterdam.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging